Mit tegyek? Eutanázia?
Sajnos van amikor a halál a jobb választás, mint sem a szenvedés.
Nagyon szar érzés az tuti, én végigbőgném az egészet pedig már 28 éves pasi vagyok, de imádom az állatokat és sajnálom őket amikor betegek :(
Ha már nem kel fel, nem eszik, fogy, nem csóvál és menthetetlen, én nem hagynám tovább szenvedni.
Az "altatást" a következőképpen kell, hogy csinálják: először egy injekcióval valóban csak elaltatják a kutyát, mintha műtéthez altatnák el. Ha már nincs eszméleténél, akkor kapja meg egy második injekcióban a halált okozó szert.
Ezt előre beszéld meg az állatorvossal, hogy így csinálja-e. Maradj a kutya mellett, míg el nem veszíti az eszméletét. Ha meggyőződtél róla, hogy nincs magánál, nem érzékel semmit, akkor én azt javaslom, a többit ne nézd végig. Nagyon meg fog viselni, készülj fel rá. Sírj nyugodtan.
Csak arra gondolj, hogy nem fog tovább szenvedni, nem fáj már neki semmi ezután. Ha nem kel fel, akkor komoly fájdalmai vannak, ő is feladta már. Mindenképpen elpusztul, csak a szenvedését nyújtjátok. Hallgass az állatorvosra és a szüleidre.
Sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!