Mi történt a kutyánkkal?
Figyelt kérdés
Ma azt vettem észre hogy a 2 és fél hónapos kutyánk úgy remegett mint egy epilepsziás és a fejét levelé tartotta,a lábai széágaztak és ha hozzáértem ugrálva vonyítva arrébbvergőgött.Lefosta magát meg azt hittük hogy ott fog elpusztulni és azonnal hívtuk az állatorvost aki adott neki nyugtatót,altatót,meg féreg ellenit méreg ellenit.Azt mondta hogy epilepszia is lehet,vagy méreg került a szervezetébe,vagy férges.Most itthon pihen és 2 órára rá megint előjött.Bevittük a lakásba és megágyaltunk neki.Mit tegyek?2016. nov. 7. 20:00
11/11 A kérdező kommentje:
Már gyógyulgat,lábra állt és eszik. Remélem nem lesz még ilyenje de tudom még bármi lehet.
2016. nov. 8. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!