Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adjak neki enni?

Mit adjak neki enni?

Figyelt kérdés

Van egy kb 5 hetes keverék kistyutyám.Kb egy hete van nálam.Szerintem korai volt elhozni még az anyjától,de szegényre a halál várt volna ha ott marad.

Szóval az a kérdésem,hogy junior eledelen kívül adhatok neki házikosztot is?Pl leveseket,meg tésztát amit meg tud már rágni?(elég kicsik még a fogai)

Adjatok tippeket létszi.

2010. ápr. 28. 12:20
1 2
 11/15 Akiteki ***** válasza:

Ne riogasd szegényt, hogy megfullad.

3 hetesen kezdem a kölyköket etetni, két napig áztatom, aztán már nem akarják úgy enni és szárazon kapják.

Vízből nagyobb az esélye, hogy félrenyeli vagy az orrával felszippantja a vizet.

2010. ápr. 28. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:

eszem ágában sincs riogatni, én ezt olvastam.

írtam azt is h az enyémnek nem volt beáztatva csak fogváltáskor, mégsem fulladt meg.....

sőt..inkább tudja, h mire figyeljen oda. Jobb félni mint megijedni.

2010. ápr. 29. 07:05
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nem áztatok neki semmit mert úgy nem eszi meg.A munkám miatt nem volt még időm bemenni állateledel boltba, mert mire hazaérek bezár, azért vettem neki ezeket az eledeleket, mert úgy gondoltam valamivel csak jobb,mint a tescos meg a profis.De eddig hálistennek nem ment a hasa, viszont kiderült hogy férges úgyhogy a családom riasztva van hogy aki ráér vegyen féreghajtót neki.Péntek délután megyek állateledel boltba és megkérdezem ezeket az eledeleket amit írtatok, hogy tartják-e, mert ha nem akkor megyek másik városba hátha ott van.

Külön köszönet azoknak akik bővebben kifejtették a véleményüket és megosztották velem amit tudnak.

2010. ápr. 29. 10:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Az Acana, Orijen a legjobbak, ezeknek 1000-1500Ft kg-ja.

Ha ez túl sok, ott van a Biomill, Happy Dog, Dog Chow, Flatazor (500-600Ft/kg). Ezek sem rossz tápok, de érdemes melléjük főzni heti 1-2 alkalommal húst, zöldséget.

2010. ápr. 29. 15:11
 15/15 A kérdező kommentje:

1000-1500Ft kg-ja.Ez egy kis kutyának nem sok, ahhoz képest hogy mennyit eszik, elég sokáig elég neki szerintem.

Köszi a választ

2010. ápr. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!