Holnap orvoshoz viszem a kutyám, mire számítsak? (többi lent)
toklász ment a fülébe esetleg egyéb idegen növényféle vagy pedig be van neki gyulladva.
Az ár attól függ mi a baja, gyulladáshoz kell antibiotikum,fülcsepp ez azért drágább mulatság.
Ha csak vmi belement azt kiszedik lekezelik és kész.
Nálunk volt mikor a kutyánk fülébe bele ment a toklász és csak kihúzta a doki lefertőtlenítette,nem kaptunk semmi mást,csak ha továbbra is rázza,rossz kedvű lenne vigyük vissza,asszem egy ezrest kért el csak. Mondjuk a mi dokink nem is pénz hajhász.
Nekünk is ez volt. Fülgyulladàs volt. A fülcsepp 4000 volt. Orvosnak nem kellett külön fizetni mert akkor kapta a veszettség oltàst is. Amúgy csak lámpás nagyítóval belenézett.
Ha búdös a kutya füle szinte biztos ez lesz nektek is...
Beteg fül büdös.
Egyébként lehet begyulladva megtelt bűzmirigy miatt is.
Bűzmirigy sokmindent okozhat...
Szerintem az hogy balra dönti a feket nem jelenti hogy ne lehetne a jobb fule begyulladva.
Ha lelogo fulu a kutya erdemes tisztitani a fulet hetente. Doki megmutatja hogy kell.
Nekem ket spanielem van uh van tapasztalatom. ☺
Ja amugy nalunk a gyulladz fulenek olyan szaga volt mint mikor uszoda utan nem veszed ki a torolkozot a zsakbol es reggelre megbudosodik.
De szerintem ez nem torvenyszeru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!