Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Óriási vadaszösztöne van a...

Óriási vadaszösztöne van a kutyámnak. Mindig elkapja a macskát. Hogyan lehetne leszoktatni róla?

Figyelt kérdés
A macska benti , de mindig menne ki, mert ahonnan hozzánk került ott kint volt az udvaron. A kutya egy egyszerű kis keverék kutyus, Minden után rohan, a macska után főleg. Elkapja a grabancánál fogva és viszi, húzza. A macska nem igazán fut előle, inkább megmerevedik. Viszont ha véletlen bejön a kutyus és találkoznak akkor egy ideig normálisan viselkednek, játszanak a cica is harapja ,pofozza a kutyust , de utána a kutya bedurvul. Letiltani nem tudom , de megbuntetni sem amikor épp csinálja ,mert mire odaérek elengedi. Egyébként az egeret is megfogja. Nem egyszer jottem haza arra , hogy hozta megmutatni a zsákmányt. Mit tudnék tenni, addig amíg ossze nem gyűjtöm a pénzt a kutya sulira?

2016. nov. 6. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Ivartalanítás
2016. nov. 6. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, az ivartalanítás marhára segít ezen, drága értelmes válaszoló...

Amúgy kutyasuli, ahol megtanítják, hogyan kell eredményesen tiltani.

2016. nov. 6. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:

még nem ivarérett,

De addig mit csináljak míg nem megyunk kutyasuliba?

Az még egy két hónap.

2016. nov. 6. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell tanulnia hogy ne durvuljon...ez csak akkor megy ha tudod tíltani és megtudod szabni a játék intenzivitását.

Talán ha nagyon bele durvul akkor fogd meg rakd odébb és akkor megtanulja hogy ha bedurvul akkor vége a játéknak:)

2016. nov. 6. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
És miért nem tudod letiltani és büntetni? Ezt nem is értem. Megsajnálod, amikor odaérsz?
2016. nov. 7. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnálom, tudom hogy nem kellene , viszont ha ez udvaron történik akkor nem tudom büntetni mert szalad előlem, kergetni még nem akarom annak semmi értelme nincs .Ha sikerülne is elkapni addigra rég elfelejtik hogy miért büntetném.
2016. nov. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!