A tacskó nagyon makacs?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy tacskót ,de azt hallottam ,hogy makacs.Mennyire makacs?Első kutya lenne és én egy kedves kis kutyát szeretnék!A tacskó megfelelne ennek?2016. nov. 5. 12:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem makacs. Igaz, meg nem volt ilyen kutyusom, de a szomszédban van 2 es nagyon cukik.
2/3 anonim válasza:
Kedves kutya, azzal nincs gond. De nem öleb! Vadászkutya! Ennek megfelelően kell nevelni, foglalkozni vele.
3/3 anonim válasza:
Nagyon kedves bújós kutyák. De igen
Makacsak. És hajlamosak rombolni ha ubatkoznak szóval mindenképp sok séta kell nekik. A mienk imád az erdőben túrázni hisz mint említették vadasz kutya.
De nem.nagyon szabad elengedni mert halljuk sajnos milyen kedves vadaszok vannak...
Illetve egy régi tacsink ő már 10 éva nem él sajnos. Rwmek kutya volt. Mai napig siratjuk 🙁 szóval ő egyszer bement egy rókalyukba és ráomlott. Szerencsére ki tudtuk húzni de nagyon bennük van az ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!