Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tacskó nagyon makacs?

A tacskó nagyon makacs?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy tacskót ,de azt hallottam ,hogy makacs.Mennyire makacs?Első kutya lenne és én egy kedves kis kutyát szeretnék!A tacskó megfelelne ennek?

2016. nov. 5. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem egyáltalán nem makacs. Igaz, meg nem volt ilyen kutyusom, de a szomszédban van 2 es nagyon cukik.
2016. nov. 5. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kutya, azzal nincs gond. De nem öleb! Vadászkutya! Ennek megfelelően kell nevelni, foglalkozni vele.
2016. nov. 5. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves bújós kutyák. De igen

Makacsak. És hajlamosak rombolni ha ubatkoznak szóval mindenképp sok séta kell nekik. A mienk imád az erdőben túrázni hisz mint említették vadasz kutya.

De nem.nagyon szabad elengedni mert halljuk sajnos milyen kedves vadaszok vannak...

Illetve egy régi tacsink ő már 10 éva nem él sajnos. Rwmek kutya volt. Mai napig siratjuk 🙁 szóval ő egyszer bement egy rókalyukba és ráomlott. Szerencsére ki tudtuk húzni de nagyon bennük van az ösztön.

2016. nov. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!