Felnőtt kutya leszoktatása a harapdálásrol?
Ha ezt csinálja,hagyd ott.
Én megtanítottam a kutyám,hogy csak akkor haraphat,és kergetőzhet velem,ha én úgy gondolom/elkezdek játékosan morogni.:D/,és akkor van vége ha én azt mondom/ezt neki nem igazán kellett tanítani,ha a tenyeremet felé fordítom,és tsss hangot adok ki,akkor ösztönösen abbahagyja.:o/.A harapás erősségét nem szabályozom,de azért nyilván ha megpróbálná cibálni a pulcsim,otthagynám.
A sebek ellen pedig vegyél fel kesztyűt,és tanítsd meg,hogy csak azt haraphatja,semmi mást.
Ha rosszul viselkedik,mindig csak hagyd ott,aztán kis idő múlva próbáld meg újra.
A rosszindulatú embereknek írom:Tudom,sokak szerint ez a játék agresszióra neveli a kutyát.Nos,az enyémet közel sem,csak velem meg néha tesómmal játszik így,sose szegte meg egyik szabályt sem.Akinek nem tetszik,nem kell alkalmaznia,az én kutyám imádja,és mivel kutyákkal nem játszik/fél/,így velem tud igazán kikapcsolódni,és kutyának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!