Szerintetek kint vagy bent jobb tartani kutyát?
Pl. ismerősöm most költözött kertes házba, és évek óta van egy kizárólag benti macskája.
Örökbefogadott egy tizensok éves kutyát láncról, akinek boldog, békés éveket teremt még élete végéig...DE kizárólag kint van a kertben. Kapott szalmával bélelt házat, a teraszra takarókkal bélelt fekhelyet...hidegben is napközben a hölgy anyukája sokat kint van a kutyával, este pedig ismerősöm...séta párszor van egy héten, 30 perc max, a kutyának sokat kell még erősödnie :)
A mi kutyánk kinti kutya,de ha szüleim engednék én behoznám a házba.
Alapvetően ne felejtsd el,hogy a kutya állat,tehát nem biztos hogy a kanapén pihengetés jobb szórakozás neki,mint madarakat kergetni az udvaron.
Viszont lehet hogy a te kutyád ezt fordítva gondolja,kutyafüggő az egész,de szerintem a kinti-benti a legjobb megoldás.Ha akar kimegy,ha nem akkor nem.
A gazda és a kutya szempontjából is ez szerintem a legjobb.
Utolsó válaszoló:
Én is így vagyok vele😊
A kutyánk egyébként egy kokkerspániel keverék aki úgy néz ki mint egy erdélyi kopó,csak tacskóméretű
Remélem ez érthető😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!