Milyen a mopsz tartás?
Én nekem volt mopsz kutyám. Tudott ám fingani, meg horkolt, de nagyon nagyon szerettem.
Meg mi az, hogy büdös???? Semelyik kutya nem büdös, ha jól tartják.
Hogyan akadályozzuk meg, hogy a szeme kiessen? Hát leginkább úgy, hogy nagyon megbízható tenyésztőtől kell venni, törzskönyvvel, egészségügyi garanciával. Ára így 150-200 ezer Ft körül lesz.
Egészséges, normális eledellel táplált kutya nem büdös.
Különös igénye, hogy kizárólag lakásban tartható. Ha ez nem megy, akkor máris felejtsd el.
Nagyobb meleget nem bírja, akár a lakást is hűteni kell számára a nyári kánikulák idején.
A macskát nem fogja bántani, ha jól neveled. A macskának pedig nem szabad engedni, hogy míg kicsi a kutya, bántsa.
A német juhászok sem fogják bántani, ha azok normálisan vannak nevelve és szocializálva vannak.
Először is kérlek, akár hány éves vagy, nagyon figyelj a helyesírásra és a fogalmazásra! :)
Nem büdös, 2-3 havonta meg kell fürdetni, séta után a mancsokról lemosni a sarat, ha a feneke kakis akkor letörölni.
Röfög, horkol mert rövid a légzőrendszere, ezzel nem tudsz mit csinálni, nagyon aranyos vonásuk :D
A szemre úgy figyelj, hogy hámmal sétáltasd, és sose kelljen a nyakánál erőt kifejtenie.
Nem bántja a cica, a kutyák lehet, de vedd figyelembe, hogy szobakutya, tehát ha ki is viszed, kell neki pulcsi/kabát.
Lehet egyedül tartani, csak foglalkozz vele sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!