Szerintetek ez mennyire jó kutyatáp?
Összetevők:
Gabonafélék, növényi eredetű származékok, hús és állati származékok, olajok zsírok, ásványi anyagok.
Fehérje 18%
Zsírtartalom 8%
Nyershamu 8%
Nyersrost 3,8%
Kutyám ezt kapja és nagyon szereti.
Gabonafélékkel kezdi. Szerinted egy kutyának, ragadozónak, szüksége van rá? Nem.
Amit én próbáltam, és csak javasolni tudom, az a Cibau. Kilónként kb. egy ezres az ára, és tényleg nagyon jó. Eleve, miven ennek van tápanyagtartalma, kevesebbet is kell adni neki belőle.
Köszönöm a válaszokat!
Morzsi, de nem csak a tápot kapja.
Szoktunk neki főzni is meg kap csontot is.
NA most vagy főzöl neki, nyersen eteted, vagy tápot adsz. Kettő együtt marhaság, és felesleges.
(Mielőtt az ízekkel jönnél, kutya nem érez ízeket.)
A Morzsi kifejezetten az olcsó és gagyi tápok közé tartozik, nem sok hasznosanyag tartalma van.
ÖSszehasonlításképp az általam említett Cibaué:
Szárított csirkehús (25%), rizs (25%), kukorica (20%), csirkezsír, szárított hal, szárított céklapép (4%), lenmag, szárított egésztojás, kukoricaglutén, halolaj (2%), növényi olaj (1%), kálium-klorid, mono- és dikalcium-foszfát, szárított sörélesztő (0,4%), frukto-oligoszacharidok (0,4%), nátrium-klorid, glükóz-amin (0,05%), kondroitin-szulfát (0,05%).
PLusz egy rakás vitamin és ásványi anyag.
"Összetevők:
Gabonafélék, növényi eredetű származékok, hús és állati származékok, olajok zsírok, ásványi anyagok. "
Bármely táp, amely csak ennyit ír összetevőkként, és nem részletesen, pocsék.
És ez még csak a kezdet, a második, ami feltűnő azon kívül, hogy az embernek fogalma sincs mi van benne, hogy ennek a dolognak a nagyobb része növényi eredetű.
Ettől még a moslék is jobb, amit a disznóknak adnak, abban legalább tudjuk, mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!