Mi a véleményetek erről a tápról?
Figyelt kérdés
Eddig Real Nature Wilderness Pure Country-val etettem, és most erre a tápra szeretnék átváltani, ennek a tápnak jó a minősége? Vagy mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm!
Linkek: [link]
2016. okt. 29. 19:31
3/4 anonim válasza:
Összetétel alapján szupernek tűnik, de szerintem túl sok benne a fehérje (33%). A sport tápokban is maximum 30% szokott lenni, tehát lehet kicsit bepörgetné a kutyát. Illetve úgy tudom a magas fehérjetartalomtól sok kutyának hasmenése lesz. De ez egyedfüggő is.
4/4 anonim válasza:
elég jó összetételű táp.
a fehérjetartalom az egyedfüggő, az enyémnek kell a minimum 30%, az alatt csontra fogy és fénytelen a szőre, a 40%-osat is vígan ette és kicsattant tőle, de ő sportol is. van amelyik kutya nem bírja, van amelyiket szoktatni kell hozzá, az enyém mindenféle váltás nélkül eszi.
a márka másik tápja is jó, a brit care, az azt hiszem olcsób egy fokkal. taste of the wild, acana, orijen, nutragold, ezek között van olcsóbb és (jóval) drágább is, de mindegyik jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!