Japán spitz-nagyon ritka?
Én kérdeztem h milyen spitz volt amit láttam, azóta utánaolvastam és inkább japán spitz lehetett, mert a németnek kicsit más a feje, a stopja és az arányai. Épp ezek tetszettek ebben a kutyában és minden embernek nagyon örült-a német spiccek bizalmatlanok, míg a japán barátságosabb.
De nem találok kennelt meg semmit. Ennyire ritka lenne?
Ja, 20 meg 40 ezerért és még alkudni is lehet.
Törzskönyv a holdban, a végén lehet hogy kaukázusi nő ki belőle.
Ténleg nem sok a 20-40 ezer, hanem kevés. Bocs de csak annyi van odarva h spicc. Talán fele szülője ténleg az.
De kennelből szeretnék kiskutyát, kiálításra.
Amúgy aki a shiba inut írta: nem értem hogy nem bírjátok ki ha vki leírja h megtalálta élete fajtáját és róla kérdez, belinkeljetek vmi mást. Ha már offoltál, muszály reagálnom: nem tetszik a shiba inu, túl tömörek, mintha túl kondisak lennének, a belinkeltnek meg ráadásul hússzínű az orra.Tudom van fekete orrtükrű is, nehogy ezzel gyere, de azt sem szeretem. Akkor nem a japán spitzről érdeklődtem volna.
OFF:Jól van na, nem kell megenni :)) Jószándékkal írtam amit írtam, ne hari, hogy parajkodásnak vetted- általában az emberek kíváncsiak az egy kategóriába tartozó fajtákra- ahogy a német spitzet is írtad. Hozzám a laszha apszó áll közel és nem küldök el senkit a p.csába ha linkel egy shih-tzut -.-" Elmézést, hogy megszólítottalak, többé nem teszem
ON: Hívd fel a MEOE-t ott nyilván okosabbak ezzel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!