A kutyák is álmodnak?
Nem tudom elhinni, hogy a vazizmok blokkoltak. Meg en is szoktam almomban jarkalni. Van, hogy nyitott szemmel, olyankor latom, amit csinalok. Volt, hogy elmentem a masik szobaba, felebresztettem a nalunk alvo nagymamamat, hogy varja mar fel nekem a gombot. O pedig, mint egy elmebeteget, visszakisert aludni. Erre hatarozottan emlekszem, de reggel nagyot nevetett mindenki.
Volt viszont olyan jarkalasom is, amirol nem tudtam, csak egy masik nagymamam meselte reggel, hogy mennyire halalra remisztettem, mikor felkelt lehuzni a rolot az ablakon es egyszer csak valaki megrangatta a haloingjet. Megfordult es en voltam, meg beszeltem is..valami betoroket emlitettem. Na, meg en is meglepodtem, mert fogalmam sem volt, hogy jarkaltam ejjel.
Szerintem a kutyaknal sem mas a dolog. Almodnak egy emlekrol es az agy stimulalja az izmaikat.
"Nem tudom elhinni, hogy a vazizmok blokkoltak."
Ez nem hit kérdése, hanem tény. Nem vitatéma, nézz utána az alvás folyamatának.
10:35 vagyok
Nem szoktam, de ha valami nem csak az én szememet bántja, hanem az oldal színvonalát rontja, akkor igenis megjegyzem.
Álmukban feldolgozzák a napi élményeket. Azok a kutyák álmodnak sokat, akiknek eseménydús az életük.
Ha ronda idő van és nem megyek velük sétálni, az enyémek sem álmodnak. Meg akkor sem, ha nem történik semmi érdekes séta közben. Nagyobb kirándulás vagy kiállítás után az egész falka fut és ugat éjjel álmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!