Mit gondoltok a 13. Kerületi BARF Shoprol? Volt már valaki?
Én ugyan nem voltam ott,de tök jó,hogy sok minden egy helyen megvásárolható,husok,kiegészítők,jutik stb kezdőknek szerintem a legjobb hely. Az ember egy ilyen szituban pont olyan helyeket keres ahol mindent meglehet venni ehhez még tanácsadás is jár,mivel érdeklődhetsz bármiről.
Kicsit más,de mi régen amikor kezdtük a kutyázást,nem volt ennyi állateledeles,meg fresi,alphazoo és egyéb nagyobb állat áruház sem vagy max Pesten. Így tök sokat kellett járkálni,hogy a tálkáktól kezdve a fekhelyig minden meglegyen,mert a kisebb üzletekben vagy nem volt olyan amilyet kerestünk,vagy vmi mindig volt,így több boltot kellett végig járnunk,emellett nem kaptunk szakszerű tanácsokat.
Most ha bemegyek egy nagyobb állatfelszerelés üzletben sokkal több szaktudással segítenek az eladók,sokkal nagyobb a kínálat és egy helyen is betudsz mindent vásárolni,nem kell napokig járkálni minden után.
Egy kezdő kutyásnak utóbbi a legjobb.
Egy kezdő Barfosnak meg a Barf üzlet a legjobb ;)
Én így gondolom.
Szerintem is a legjobb beszerző hely a 13. kerületi.
Máshol nemértenek hozzá, fingjuk nincs a barfról, vagy épp a 13. kerületit koppintják és tanácsot sem tudnak adni, hogy mit milyen arányban adjak. És a 13ban legalább minden termék igazolható, megbízható forrásból származik, nem valakinek a csomagtartójából. Szóval mi a párommal odajárunk rendszeresen beszerezni a dogóknak heti kaját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!