Dunakanyarban tudtok jó, és nem túl drága állatorvost?
Figyelt kérdés
Visegrádtól Szentendréig gondoltam. Nem mondanék senkinek rossz reklámot, de akihez vinni akartam a kiskutyáimat oltásra, az azt mondta, h 5000FT/oltás +könyv 500ért. Nekem van 7 kiskutyám. Szóval elég sok lenne. Másoktól meg azt hallottam, h van ahol kb 3000 Ft ugyanez az oltás könyvvel együtt!
Egyébként az első 2 oltásról beszélek! Előre is köszi a válaszokat!
2010. ápr. 25. 18:49
1/1 anonim válasza:
Én tudok olyat, ahol ennek a feléért elvégzik és nagyon jó hely. Állatklinika. De váci. A komppal át tudsz menni.
Kedvenc Állategészségügyi Központ. [link]
Én Dr. Faragó Zsolthoz szoktam menni. Olyan betegséget is megoldott műtét nélkül, amit más orvosok csak műtéttel tízszer annyiért vállaltak volna. Így az állatnak és nekem is jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!