A te kölyök kutyád is rosszul viselte a kötelező oltasokat?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 12:36
1/9 anonim válasza:
Az eddigi kutyáimnak semmi gondja nem volt oltás beadásakor. Még nyikkanás sem volt.
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Az egyik kicsit sírt, de azonnal abba is hagyta, ahogy kikerült a tű a bőre alól, nem is foglalkozott utána az egésszel. A fiatalabbik pedig észre se vette egyáltalán. A nálam kapott első oltásnál pont volt odakint a váróban egy macska, akire kilátott, azt bámulta végig, fel se tűnt neki, hogy közben oltást kapott.
3/9 anonim válasza:
Utani kicsit kotyagos volt, szundikalos, de egyebkent semmi. Ha nem latta, hogy injekciot kap akkor nem is sirt, eszre sem vette. Ha latta, akkor ment a siras :D
Egyem meg a kis szivet, de regen volt:)
4/9 anonim válasza:
Az enyém csak nem szerette az asztalt, kicsit megrezzent mikor adták neki de a jutalom amit a doki adott elfeledtette vele :) az én kutyám kicsit álmos volt de semmi egyéb.szerintem kifejezetten szeret orvoshoz menni :D
5/9 A kérdező kommentje:
Az enyém nagyon rosszul volt utána
2016. okt. 12. 13:23
6/9 anonim válasza:
az enyém észre se vette, meg se rezzent
7/9 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, arra gondoltam hogy utána milyen volt kozerzetuk.
2016. okt. 12. 15:05
8/9 anonim válasza:
Négyből háromnál semmi különös nem volt utána, de a negyedik az első veszettség elleni oltás után pár napig alvás-inkontinens lett. Szerencsére elmúlt. Az ismétlő oltásnál már másik márkájút kapott, annál nem volt gond.
9/9 anonim válasza:
igen enyém is, 3,5 hónapos Havanese..haza értünk alig tudott menni, bágyadt volt, rossz közérzet , nem lehetett felvenni mert nagyon sírt fájt neki valami...járás közben össze esett...nagyon sajnáltam a picikémet, de szerencsére másnapra újra életvidám lett.Szóval ne aggódj ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!