A zöldkagyló jó sérves kutyáknak?
Van egy palotapincsim, 2015-ben volt egy gerincsérve, szegény 1 nap alatt lebénult a hátsó lábára.
Megműttettük, mára már (ha nem is 100%-san) tud járni.
Szeretném segíteni a fejlődését, javulását, mivel még csak 3 éves lesz, és szeretném megkönnyíteni neki.
Az orvosok szerint fájdalmai nincsenek,sikeres műtétje volt.
Várok sikersztorikat, tanácsokat, segítséget.
A zöldkagyló nagyon jó. Elősegíti a sérült és gyulladt ízületek regenerálódását, tartalmazza a porcok, csontok, ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat. A bekövetkező ízületi fájdalmakat csökkenti és segít megelőzni azokat. A zöldkagylóról általánosságban elmondható, hogy enyhíti és orvosolja a mozgásszervi panaszokat és megbetegedéseket. Szóval tényleg nagyon jó szerintem a te kutyusodnak is jót fog tenni.
Az én kutyusomnak a bal hátsó lábában megnyúlt az ínszalag, ő már 10 éves keverék kutyus. 1 éve szedi a zöldkagylót. Dm-ben kapható Zöldvér Zöldkagyló kapszulával kezdtük. Aztán áttértünk a Sanct Bernhard zöldkagyló kapszulára. Most orvos javaslatára elkezdtük szedni a Laver Synoflex-et.
Nem romlott az állapota ami nagyon jó. Furán jár egy picit de nem észrevehető csak ha valaki nagyon megnézi meg ért is hozzá. Hosszabb fekvés után nem nehézkes a felkelése. Szívesen sétál szalad. Szerintem sokat segítenek ezek a kis plusz vitaminok.
Remélem nálatok is lesznek pozitív változások.
Minden jót kívánok!
Gerincre nem igazán jó, csak a porcos ízületekre. Viszont arra jó lehet, hogy ha a gerince miatt megterheli az ízületeit.
Ártani nem fogtok egy kúrával, az biztos. Ami jó lehet neki, az a fizioterápia, hidroterápia. Ha meg tudjátok oldani, hogy ilyenre vigyétek, akkor keressetek megfelelő helyet, és sok sikert a gyógyuláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!