Cane corso tulajdonosok! Segitene valaki?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy cane corsot,de az etetésére kivancsi lennék. Milyen kajàt adtok neki, es mennyibe kerül egy havi etetése?2016. okt. 8. 21:40
1/4 anonim válasza:
az etetés egy jó 5000 FT havonta.
2/4 anonim válasza:
Attól függ mit adsz neki, az enyém jó középkategóriás tápot eszik, kb havi 10-12. Plusz zöld kagyló kivonat az is egy tízes, de az hónapokig elég.
3/4 donne válasza:
Erre én is kíváncsi voltam anno, attol fugg mivel eteted!a minosegi tápbol is van 12 ezres, meg 35 ezres is, de van már olcso táp 2500 ft ért is :D ha csak táppal eteted, kutya igényétol fugg, megnezed a tápot amit vásárolni szeretnél, és a hátulján, v leírásban benne van h mekkora kutyanak milyen mennyiség kell, kiszámolhato...egyébként, ha mindenes etetést választaszt falusian, akkor sztem észre sem veheto osszegben...
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy corsom, kb.15e-be kerül havonta a kajája. Gyönyörű egy állat! De csak házikoszton vagy silány tápon semmi se lett volna belőle! Én se adok neki 2000ft/kgos tápot,de azért a középutat megtaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!