Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kell hőfüggöny egy németjuhász...

Kell hőfüggöny egy németjuhásznak? (Kettőnek)

Figyelt kérdés
Sokfélét olvasok. Többek között,hogy nem kell pvc-s ajtófüggöny,mert felmelegszenek és ha kimennek a kutyaházból,megfáznak. 2 németjuhász kölykünk van, 4 és 6 hósak. A kutyaházban együtt alszanak,alul hungarocel van nekik és erre padlószőnyeg filc szögelve.
2016. okt. 7. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehetnének legalább kölyökként bent? Ez lesz az első telük, nem megoldható? Esetleg valami egyéb fűtött helyiségbe nem lehetne őket legalább éjszakára beengedni (kazánház stb...)? Ha nem opció ez, akkor a legjobb megoldás, ha szalmát raktok a kutyaházba és amikor átnedvesedett cserélitek. Nagyon jól tartja a hőt és elvezeti a nedvességet, költséghatékony, szeretik a kutyák, jópofa vackokat vájnak benne maguknak, (állítólag, konkrét tapasztalatom nincs, csak ismerősöknél láttam, az enyémek kinti/bentiek).
2016. okt. 7. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Azért ők még elég picik ès nálam pl. (Budapest) 0 fok volt éjszaka...nem lehetnek addig bent éjszakára amíg ilyen picik? Nekem is német juhásznom van, elbarikádoztam az előszobát estére és ott aludt amikor ilyen kicsi volt.

Most már hiába van háza meg engednèm be, kint fekszik a hóban, semmi nem zavarja. Be sem akar jönni a házba.

Én a helyedben beengedném őket éjszakára.

2016. okt. 7. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell hőfüggöny. Majd, amikor mínuszok lesznek, akkor szalmázd be a házat. Ha együtt alszanak, az is remekül melegít.
2016. okt. 7. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát felrakhatod, de valószínű lecincálják. Én is hasonló dilemmában vagyok eddig 2 beaglenk volt nekik volt fent mindig (egy házban aludtak, mind a 4 oldal dupla fa közte hungarocel) és ők nem bántották. Februárban meghalt az egyik beagle és lett egy kis németjuhász (most 5 hónapos) Egy házban alszanak a még meglévő beaglevel (a kisebben..) szerintem én felteszem nekik azért nem hátrány, ha ne fúj be annyira a szél, vagy esik be az eső/hó.
2016. okt. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!