Ti hogy reagáltok a kényszeres kutyasimogatokra?
Van egy 12 hetes kiskutyam aki nagyon édes és szép ( ahogy minden kutya ).
Mostanában gyakran járunk busszal és szó nélkül simogatják, pedig a kezemben van.kb 30 emberből 2 kérdezte meg hogy szabad e.
Olyan nincs, hogy az ember nem veszi észre. Látod, hogy nyúl, elhúzod a kutyát, udvariasan mondod, hogy nem szabad, amíg nincsenek meg az oltásai.
Nekem ez mindig bevált.
Ha gyakran jártok busszal, szerezz be egy szállító boxot. Abban nem fogják simogatni.
Amúgy van szád, és megkéred az embereket, hogy ne simogassák. Ennyi.
Törpe snacimat vittem egyszer buszon, és a hónom alá kellett kapnom.
Egy nő nekiállt gügyögni (az irritáló módon) hogy "milyen kis aranyos"
Szóltam a nőnek, falra hányt borsó.
Erre odanyúlt (!) a kutyám fejéhez!!
Az morogni kezdett, én pedig rászóltam (nagyon okos kicsi kutya, az egyik osztályelső volt a kutyasuliban c:)
Elhallgatott, és csak nézett rám, hogy akkor mi van.
A nő továbbra is ignorálta a felszólításomat.
Elég hamar meguntam, felcsattantam hogy takarodjon már. (eddig udvarias voltam)
"jaaj, ne idegeskedj, de édes, nekem is törpe snauzer kutyusom vooooolt"
WTF. Ez a nő nem volt komplett. Erre feladtam a verbális megközelítést, odanyúltam, szanaszéjjel borzoltam a haját.
"Jaaaj, az én anyukám is nő vooooolt, és akkor mi a lószar vaaaan, ne nyúlj a kutyámhoooooz"
Utolsó :D ezt megneztén volna.
Le is fotózták már, tiszta bolondok. Én is megcsodalok minden kutyát mert imádom őket, de mindennek van hatara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!