Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westie kölyök nevelése, hogyan?

Westie kölyök nevelése, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan emberrel szeretném felvenni a kapcsolatot, aki kicsit tudna nekem segíteni westie kölyök nevelése kérdésében. Elég sok kérdésem lenne. Facebookon nem találtam ilyen csoportot.. Volt egy westie kutyusom, de ő már felnőttként került hozzánk, szobatiszta volt, jól nevelt volt. Sajnos ő eplusztult pár hónapja :( Ma hoztunk el egy kölyök kutyust, de kölykökkel még semmi tapasztalatom nincsen. Aki esetleg megválaszolná akár e-mailben, akár Facebookon a kérdéseim, kérem írjon :) Nagyon köszönöm!

2016. okt. 3. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy a tenyésztő nem mondott semmit?
2016. okt. 3. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők. Előre leszögezném, hogy nem beszólásokat és okoskodásokat várok, hanem tényleg rendes segítséget. Természetesen azzal is beszélgettünk, akitől vettük, de nem kaptunk tőlük másfél napos tanfolyamot...És vannak olyan kérdések, amik akkor merülnek fel, ha már az ember hazavitte a kiskutyust.
2016. okt. 3. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
szóval szapis...mondjuk ha tenyésztőtől vetted volna mindent elmondott volna. Vidd kutyaiskolába egy westie semmivel sem igényel különbebb nevelést mint bármelyik másik kutya.
2016. okt. 3. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Westie kölyköt pont úgy kell nevelni, ahogyan bármely más kölyköt. Ha beírod a gugliba, hogy ..kölyökkutya nevelése....igen sok találatod lesz.
2016. okt. 3. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
De ha tudtad, hogy lesz kutyusod miért nem az érkezése előtt érdeklődtel a dolgok után?
2016. okt. 3. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Vidd kutyaiskolába, kutyaoviba. Ott tudnak neked segíteni.

De ha nem egy felelőtlen szaporítót támogatsz, hanem tenyésztőtől veszel kutyát -tudom, ehhez kell némi felelősség érzet és tisztelet mind a kutya, mind a fajta iránt-, akkor ő tudna segíteni mindenben. Pláne, hogy kikötötte volna, hogy rendszeresen adj tájékoztatást a kutya hogyléte felől.

2016. okt. 3. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár másfél nap alatt el lehetne magyarázni mindent :D Vidd el kutyaoviba, és olvass sokat a kutyatartásról és -nevelésről :)
2016. okt. 3. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Kicsit későn láttam a kérdésed, van egy 7 éves westie fiam... nyugodtan kérdezz tőlem bármit! :)
2016. okt. 26. 16:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Válaszoló! Köszönöm szépen, hogy írtál. Írok neked privátot :)

És kedves többi Válaszoló! Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nehogy azt higyjétek, hogy nem tájékozódtam alaposan előre. Sok könyvet elolvastam, és most is olvasok. És előre is tájékozódtam, nem felelőtlenül hoztam el a kutyust, de az alapos tájékozódás ellenére is merülhetnek fel kérdések a kutyatartás során, amivel kapcsolatban az ember szeretne mástól tanácsot kérni. Szerintem ez nem bűn, és nem olyan dolog, ami miatt neki kell esni az embernek. Kutyasuliba meg kutyaoviba is szívesen elvinném, de az sajnos nálunk már nem működik.

2016. okt. 27. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!