Hogyan szoktassam vissza a sétára?
Figyelt kérdés
A nèmetjuhászom fèl a sètátol,mióta bicikliztem es mellettem ment es eletunk es en is es o is megutottuk magunkat , az elott mindig szeretett setalni de mostmár nyüszog es ellenkezik ahogy csak tud :/2016. okt. 2. 15:22
1/6 A kérdező kommentje:
Elestunk* nem eletunk
2016. okt. 2. 15:23
2/6 anonim válasza:
Gondolom nagy ügyet csináltál belőle, éreztetted vele, hogy most valami hatalmas tragédia történt, aztán sajnáltad is amikor szegényke elkezdett félni a sétától? Gratulálok, belénevelted, hogy a séta félelmetes dolog, pedig az esés amúgy meg se kottyant neki. Megoldás: megfogod és kiviszed, akárhogy tiltakozik. Nézd meg a csodálatos kutyadoki német dogos részét, pont ilyesmiről szól. Ha nagyon nem megy, hívj szakembert, aki megmutatja, hogyan kell kezelni az ilyesmit.
3/6 anonim válasza:
Akkor én egy Viktoria Stilwell-eset mondok. Amikor a kutya éhes (etetés előtt) karikázz fel egy virslit, a karikákat vágd félbe (vagy negyedbe). Vedd a kezedbe és csalogasd sétálni. Ha elég éhes menni fog. Egy kis erőszakot megspórólsz
4/6 anonim válasza:
én az előző 2 válasz kombóját ajánlom. Igen vigyél virslit, hogy erősítsd benne hogy jó dolog. És igen indulj el akármennyire tiltakozik menni fog. Amikor szépen megy melletted juti, amikor rád figyel juti
5/6 anonim válasza:
Vidd sétálni, a hisztit fegyelmezd le. Ha agyánál lesz annyira, hogy észrevegye, hogy már huszadjára ment ki sétálni, és még mindig nem esett rá senki, el fog múlni.
6/6 anonim válasza:
Én is gyakran biciklizek vele, egyszer véletlen becsúszott elém ( lassan mentem, de pont esett) aztán láttam h kicsit megijed, ( en nagyon megijedtem , de nem látszodhatott) egyszeruen odahivtam magamhoz megnyomkodtam ahol rámentem, egyatalan nem vitte arrebb a fejet vagy ilyesmi es setaltunk tovabb, amugy meg vidd ki es kesz, nem kivansagmusor, te vagy a fonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!