Rossz ötlet ilyenkor megnyíratni egy kutya szőrét?
Keverék kistestű kutyám van, lakásba bejárós.
Félhosszú szőre van, ami már nagyon hosszú,és csúnya.A fürdetés sem segít rajta nagyon (kutyasamponnal)
Mindig van a szőrében valami nem oda való, és már igazából túl is nőtt rajta.(nem ekkora szokott lenni a hosszúsága)
Még nem kezdte meg a téli bunda növesztését, itt-ott kicsit már kikopott, így most különösen csúnya.
Bármikor bejöhet a házba, este bent is alszik, de ő kint szeret lenni, napjai 80%-át kint is tölti, ugat,járkál, elvan.
Lenyírva biztos,hogy fázna, úgyhogy nem igen tudna kint lenni, és nem akarok vele kiszúrni, csak már kellemetlen,hogy mindig behoz valamit. (a legutóbbi kozmetika 2-3 éve volt, ezidáig szép is maradt a szőre,ezért gondolom,hogy ráférne)
Tudom,hogy nyáron kellett volna, de hülye voltam, elfelejtettem stb...
Vélemények?
(erős befolyással bírnak majd rám a válaszok, úgyhogy valószínűleg azok szerint cselekszem majd, ha nem, akkor marad így tavaszig, ha igen akkor elviszem)
Szerintem is nyugodtan elviheted ez igazításra.
A kutyakozmetikust igénylő kutyákat ilyenkor kora ősszel még el szokták vinni simán egy nyírásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!