Mást is ennyire megvisel ha meghal a kutyája?
Pedig vedd rá magad és menj ki.
Nem egyszerű, de ezt a masik kutya nem érdemli meg. Engedd be akkor ha úgy könnyebb
Nekem egy éve halt meg a kiskutyám, nagyon öreg volt már (16 éves, uszkár). Könnyen feldolgoztam, mégpedig úgy, hogy csak arra gondoltam, mennyire hosszú és boldog életet élt, amit sajnos nem minden kutya mondhat el magának :(
Higgy benne, hogy egy jobb helyen van, idézd fel az emlékeit, beszélj róla.
Khm.. ismeros a helyzet nagyon is.
Noveremnek volt egy Yorki kutyusa.
Nekem nagyon megtetszett ezert rabeszeltem anyat hogy vegyunk nekem is.. ugyis lett vettunk.
De mikor noverem satrazni akart ugye a kutya az udvaron volt. Nem az enyem ... a novereme.. es annyira orult a satrazasnak , hogy mikor noverem ment at a baratjahoz a dolgokert akkor fogta magat a kis Yorki es a kapun kiugrott es elcsapta az auto.. hat egy vilag tort ossze bennem.
Nagyon rossz volt. :( en nem tudom meg mai napig elfelejteni, de nyugi!! Mar siman ranezek a regi agyara is . :) en attol felek ha az en kutxulim meghal milesz.:(
De addig szabad utam van :)
Egy idovel sokkal konnydb lesz.
2 3 4 nap alatt ne vard a csodat:) egy ideig meg nehez lesz, de majd mulnak a napok es meglatod h egyre konyebb lesz .
Sok sok puszi kitartas
Igen.
A másik kutyádat viszont ne hanyagold.
igen, kicsit tobb mint fel eve hunyt el az en kutyan es meg a mai napig nehez.... az elso honap nelkule sirassal telt.... engem a kepei nezegetese nyogtatott meg, mivel tolunk nagyon hirtelen, es varatlanul ment el igy a egeszben a legroszabb az volt, hogy nem olelhettem meg utolara. nem tudom a korodat es a kutyaddal valo viszonyodatt de ha tudsz szerintem maradj otthon par naoig, nekem az rengeteget segitett.
( a 13 ev nagyon szep kor :) es gondol abba bele , hogy igazabol igy neki is jobb, neki is nehez lett volna az elet betegen )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!