Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a Malinoisról,...

Mit gondoltok a Malinoisról, küllemben és belső tulajdonságokban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem mutatsz a staffordról nekem egy képet?:)

És honnan vásároltad?:) ha nem publikus, akkor lécci pü, mert szeretnék én is venni nemsokára, eddig a hörcsögfalvi kennelt néztem ki magamnak, mert egy kedves ismerősömnek is onnan van a kutyusa, és hát...mit is mondjak...hihetetlen kiinézetre, de belsőre meg még hihetetlenebb...

2010. ápr. 29. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy kép rőla, csak most, csak neked. :)

Lola nem törzskönyves, Bükkaranyosról hoztam egy fiatal pártól.

Van még ott egy pár kép róla, ha érdekel.

2010. ápr. 29. 13:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Úristeen!!!

gyönyörűűűű a kutyusod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Gratulálok hozzá!!!!!DE JÓ NEKED:)

Nekem meg malim van, most 2éves lesz agusztusban és kan:)

Nkeed a malika mennyi idős?:) milyen Nemű?:)

irigyellek:)

Na nem baj, nekem is lesz nem sokára ilyen kutyusom:) remélem:D

csak sajnos a mali után, mert ő annyira féltékeny, annyira ragaszkodik, hogy tuti széttépné...:S nem bírná ha én mással is foglalkoznék.,..csak neki vagyok, és ő csak nekem:)meg a szülim am. sem engednek meg 2kutyát:) majd ha egyedüól élek:)

2010. ápr. 29. 14:14
 14/15 A kérdező kommentje:
láto a kis malit:) Nagyon széééééép:)
2010. ápr. 29. 14:15
 15/15 A kérdező kommentje:
de jó neked, hogy bent lehetnek a házban:S nekem anyáék nem engedik csak kintre:) természetesen nekem is benn lesz éjszaka ha elköltözöm:)
2010. ápr. 29. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!