Az 5 éves kutyám, tegnap este elkezdett reszketni, nem tudott a hátsó két lábára ráállni, remegett a feje, ez mindössze kb.2 percig tartott! Soha semmi baja nem volt eddig! Mi lehetett ez?
Nekem is epilepszianak tunik. Lattam mar tobbszor epilepszias gorcsrohamot, mert sajnos ocsem is az.
Olyankor a foldon fekszik, az izmai megfeszulnek, a szemei is furcsan allnak es rangatozik. Anyu le szokta fogni, mikor remeg. Utana hagyni kell pihenni, mert nagyon kimerito dolog egy-egy ilyen roham.
Es ugyebar minden egyes rohamnal egyre jobban karosul az agy. Kutyaknal nem tudom, hogyan kezelik, ocsem gyogyszereket szed. Lehet, hogy a kutyat csak altatjak, mert szenvedes neki es ez gyogyithatatlan idegrendszeri betegseg es minden egyes roham utan romlik az allapota.
Utolsó, a kutyáknál is gyógyszerekkel kezelik az epilepsziát, igen eredményesen.
A kutyusod rohama epilepszia gyanús, de azért ne ess pánikba.
Nem izgatta fel magát túlságosan a roham előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!