Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanátok kis-, közepes...

Mondanátok kis-, közepes méretű gazdicentrikus fajtákat?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy gazdiszerető, szófogadó kutya kell. Lehetőleg ne legyen végtelen energiája de szeressen rohangálni. Napi 4 sétát tudok biztosítani, ez napi 2-3 óra séta. Van egy nagytestű kutyám akivel kiképzésre járok de ott nem játszhat, a másik hogy falun lakok itt nem sétáltatják a kutyákat, jó lenne még egy kutyus akivel játszhat. Köszi.

2016. szept. 16. 18:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
a labrador hol közepes?
2016. szept. 16. 20:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából kilőtted az összes fajtát, ami jó lenne.

A középuszkár pedig ideális választás lenne, mert intelligens, gazdiszerető, tanulékony fajta.

A terrierekből is elég nagy választék van, de ők nehezebben nevelhetőek, pörgősek, makacsak, és hát: végtelen energiájuk van.

2016. szept. 16. 21:28
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Off: ez tényleg elég tahó dolog, ha meg ennyire tudod, akkor minek kérdezel? Egyébként a labrador közepes testű.

On: Mudi?

2016. szept. 16. 21:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Leginkább a bichonok jönnek be. De miért én vagyok a tahó? Azt kérdeztem milyen fajtákat ajánlatok nem azt hogy milyet vegyek...majd én eldöntöm melyik tetszikés melyiket veszem meg,azért kösz. A papillonnal mi a helyzet? Esetleg a spánielek?
2016. szept. 16. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A bishonok, spániel, és a pappilon is jók lehetnek, bár ha az uszkár nagyon drága, akkor a pappilon is felejtős, mert az még drágább.

Válassz olyat, amelyik tetszik neked (nem csak a külseje, sőt elsősorban ne a küllemét nézd, hanem a jellemét - illik-e hozzád?).

2016. szept. 16. 22:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, rosszul írtam: papillon.
2016. szept. 16. 22:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy minden fajtatiszta kutya ara 100-150.000Ft-nál kezdődik? :D

Amúgy yorkie?

2016. szept. 17. 00:10
 18/23 A kérdező kommentje:
Ugyan jófogáson csak 20-30K....viccelek, igen tudom. viszont egy uszkár akkor is drágább. Hát a yorkie is vadászkutya és elég pörgős habár tetszik csak nem tudom mennyire nevelhető. Ismerősömnek van...hát inkább nem mondok semmit.
2016. szept. 17. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél kutyát!

Az egyik ezert nem jo ,a masik azert....

Ha meg olyan okos vagy,minek teszel fel kerdest?

Ahogy latom,boldogulnal egyedul is .

2016. nov. 11. 18:15
 20/23 A kérdező kommentje:
szerintem nagyobb baj lenne ha olyat választanék ami nem illik hozzám, miért fáj neked hogy válogatok? Nem szabad? Egyébként elkéstél már van kutyám.
2016. nov. 11. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!