Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vegyek Bullmasztiffot ettől a...

Vegyek Bullmasztiffot ettől a tenyésztőtöl?

Figyelt kérdés

Bullmasztiffot szeretnék venni mert az előző kutyusomat el kellett altatni kb 1 1/4-éve ő egy mopsz volt, és most jött el az ideje hogy vegyek egy másik kedvencet.Akitől venném van egy bullmasztiff tenyészpárja de szerintem nincs fennt a neten mint kennel.Szépek a kutyák, foglalkozik velük, nem kennelben vannak tartva,szép a háza szép a kertje tehát igényes és nem egy szaporító.Igaz én csak a fiával beszéltam eddig ő konkrét árat nem tudott mondani mert az apja a tenyésztő, azt mondta hogy 120.000 huf egy kutya de nem tudja biztosra és kell-e hozzá törzskönyv? mert ha nem akkor olcsóbb, meg mivel ismer ezért lehet hogy mégolcsóbb?.Mivel én itt olvasgattam hogy olyan tenyésztő nincs aki törzskönyv nélkül ad el kutyát ezért a kérdéseim azok lennének hogy:

Megbízhatok benne és nyugodtan vegyek tőlük kutyát?

Ha igen akkor milyen papírokat kérjek a tenyésztőtöl hogy egészségesek a kutyái?(diszpláziára meg a többi lehetséges betegségről vagy akármi más fontos papírt)

Mire figyeljek?

Nem ide tartozik nagyon, de még egy kérdés hogy tényleg keveset élnek ezek a kutyák?Csak azért mert olvasgattam neten és két helyen azt írták hogy 8 éveket szoktak élni ami nem sok.

Igazából tényleg szépek a kutyák főleg a hím kutya akkora feje van mint egy medicin labda:)a nősténynek nincs akkora feje de az is elég nagy.ha kell e-mailben tudok küldeni képet a kutyákról meg egy két kölyökről is.

Köszi előre is fontos lenne.

2010. ápr. 22. 23:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
sajnos tudom milyen amikor a kutya beteges nekem is olyan volt a mopszom:( de nagyon szerettem ezektől függetlenül :)
2010. ápr. 23. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt a kennelt ajánlom Neked.

2010. ápr. 23. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!