Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 9 hónapos kutyám és...

Van egy 9 hónapos kutyám és van benne egy kullancs már eléggé megszívta magát sőt hogy szedhetném ki?

Figyelt kérdés

2016. szept. 15. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfogod minél közelebb a fejéhez és egy mozdulattal kitéped. Utána nagyon figyeld a kutyádat 1-2 hétig, nehogy babéziás legyen!
2016. szept. 15. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a feje beszakad az nem baj. Az kilökődik a kullancsot meg tedd el egy kis műanyagdobozba (ha kellene)
2016. szept. 15. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy a klasszikus, műanyag kullancskiszedő mizériák semmit nem érnek, elhajlanak. Vegyél egy sima szemöldökcsipeszt (ha nincs otthon, akkor bármelyik drogériában találsz, párszáz forint) fogd le a kutyát, ne tudjon mocorogni, és minél mélyebben fogd meg azt a szart. Én úgy hittem, hogy már a kutya bőrét csípem, de nem, mert a kullancs beleszívta magát... szóval ne félj, nem tudsz fájdalmat okozni a kutyádnak. Ne mozgasd, ne csavargasd, csak kétoldalról fogd meg a csipesszel és egyetlen határozott mozdulattal húzd ki. Aztán tedd le egy odakészített papírra, nézd meg, hogy ott van-e a feje is rajta (az "enyém még mászkált, szóval egyben maradt) majd utána nyomd össze, de trancsírozd szét teljesen, nehogy élve maradjon, mert visszamászik a szemétből, élelmes kis dög a kullancs. Menni fog, ne aggódj, csak legyél határozott.
2016. szept. 15. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
De lehet hogy már 1 hete benne van de hosszúszőrű és nem vettem észre?
2016. szept. 15. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Most ne ezen problémázz, csak vedd ki mielőbb.
2016. szept. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!