Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermannosok toletek kerek...

Dobermannosok toletek kerek velemenyt! Mi a velmenyetek a Fort Bellators szerb kennelrol?

Figyelt kérdés
Guard de Marine de Grande Vinko lesz annak a kolyoknek az apja amit elhozok. Van valakinek szerb kennelbol kutyaja?
2016. szept. 14. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
jó döntés!!!! Gratulálok az uj kiskutyádhoz!:)
2016. nov. 3. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Neked van onnan kutyad?
2016. nov. 4. 06:04
 3/8 anonim ***** válasza:

nincs, de ismerem őket.Ő pedig kimondottan tetszik.

[link]

2016. nov. 4. 23:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Tenyleg szep.Van tapasztalatod dobermannokkal?Honapok ota olvasok a fajtarol.Gyermekkorom ota vagyom egy ilyen kutyara es most lesz is.De az a baj h mindenki azt mondja h sokkal nehezebb nevelmi mint egy nj-t. Ez igaz lenne?
2016. nov. 5. 09:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az a baj h alapbol mas temperamentum es megis ugyanugy kepzik oket...nem hiszem h kevesbe lenne jo ez a fajta mint a nj.
2016. nov. 5. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
a dobermann nem szolgalelkü kutya. képzéséhet sokkal több türelem szükséges, mint pl. egy németjuhászéhoz. Szerintem jó kutya a dobi. Igen nekem is van, és dolgozik is:)
2016. nov. 7. 07:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Meselnel egy kicsit a kutyadrol?pl mikor kezdtetek el komolyabban tanulni, most mit dolgoztok egyutt, milyen idos a kutyad, milyen dolgokra van kikepezve?
2016. nov. 7. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi IPO-zunk, és 8 hetes kortól járnak a kutyák képzésre. De van olyan kutyám akivel terelni is voltam már, sőt részt vettünk pár mentőkutyás tréningen is:)
2016. nov. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!