Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények, szerintetek ez...

Vélemények, szerintetek ez nem túlzás egy picit?

Figyelt kérdés

Ma sétáltunk az egyik barátnőmmel meg a kutyámmal és elfelejtettem zacskót vinni és hát nem tudtam össze szedni. És egy nő ott volt egy kisgyerekkel és mi már sokkal tovább mentünk és utána ordibált nekünk, hogy: büdös k..vák mi az hogy nem szeditek össze minnya megetetem veletek.

És hát tudom, hogy igaza van vmilyen szinten és össze is szoktam sedni csak most épp nem volt nálam. De ez azért nem túlzás egy picit? Nagyon mérges lettem meg utána még k..va anyázott is :$

2016. szept. 13. 21:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A viselkedése őt minősíti, viszont alapvetően abban igaza van, hogy össze kell szedni. Volt már, hogy nálam sem volt zacskó (elfelejtettem), akkor kértem egy étteremben, mert az volt mellettünk. Készségesen adtak is :)
2016. szept. 13. 21:36
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem igaza volt teljesen, ha kutyád van gondoskodj rola rendesen
2016. szept. 13. 21:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igaza van, hogy össze kell szedni és össze szoktam, de van ilyen de azért hogy lehet egy kisgyerek előtt így beszélni meg miaz h lek...váz és egyáltalán hogy jött ide az h k...va meg a kutyazsar?! :$$$
2016. szept. 13. 21:45
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Túlzás. Szépen is szólhatott volna, nem így tette, magyarán megmondva szépen bemutatkozott. A kaki témához nem szólok, mert engem igazából hidegen hagy, hogy otthagyod, vagy sem, úgyis lesznek itt akiktől majd kapsz emiatt hideget is meleget is. :)
2016. szept. 13. 21:48
 5/17 A kérdező kommentje:
A másik az meg, hogy pl ha egy férfi egy rotival vagy amstaffal megy és az is otthagyja de annak nem mer szólni egy kukkot sem de engem egyből le kell hordani mindennek ...
2016. szept. 13. 21:50
 6/17 anonim ***** válasza:
14%
De ne magad próbáld védeni és mást támadni, tudjuk meg csitri vagy ehhez de akkor is, más meg ugy nyilvánítja ki a véleményét ahogy akarja, az nem rad tartozik
2016. szept. 13. 21:52
 7/17 A kérdező kommentje:
#6: Igen, látod épp ez a probléma, hogy az emberek annyira idióták és szellemi fogyatékosak, hogy nem tudnak normálisan szólni. Nálad is ugyanez a probléma, semmi joga egyik embernek se, hogy a másikat elhordja mindennek! Nem magamat védem, én se beszélek így senkivel, elvárok egy bizonyos szintű tisztelet. Csitri az meg Te vagy !!
2016. szept. 13. 21:56
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Amugy mi masik kutyasoktol szoktunk kerni. Mindenki nagyon szivesen ad mert mindenki kerult mar ilyen helyzetbe. De szedtem fel mar falevellel is...
2016. szept. 13. 21:59
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Nemhogy túlzás, de bunkóság. Nem így kell szólni, ez egyértelmű, nem ordítunk a kisgyerekünk mellett trágár szavakat ilyen esetben, de még durvábban sem.
2016. szept. 13. 22:29
 10/17 A kérdező kommentje:

#10: köszönöm, én is így gondolom.

#9: vegyél vissza, és ne magadból indulj ki, koszike

2016. szept. 13. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!