Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális hogy sírhatnékom...

Normális hogy sírhatnékom lesz ilyenek láttán?

Figyelt kérdés

[link]

én majdnem elsírtam magam. Tudom h sok ártatlan kutyus van ilyen helyzetben, de ez akkor is borzasztó!

2010. ápr. 22. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nap mint nap találkozom ilyenekkel, és már egy ideje csinálom, és még mindig minden egyes esett megráz. Ezt nem lehet megszokni, és néha elgondolkodom hogy ki kéne szállnom, mert lelkileg nem bírom de akkor eszembe jut, milyen mikor megmentesz egy életet, mikor kikaparod egy kukából és pár hónap múlva kapod a képeket az új gazditól és egyszerűen nem ismered meg a kutyát, mert te egy szerencsétlen ázott szomorú bolhazsákot szedtél össze, a képen meg egy vigyorgó gyönyörű kutya van.
2010. ápr. 22. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is sírni tudnék, nem vagy egyedül.Az összes kutyust örökbefogadnám, ha megtehetném.Remélem egy kedves gazdi magához veszi, és örök életében szeretgeti.
2010. ápr. 22. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Normális igen, van aki ilyen.

És van, aki olyan, mint én, hogy nem veszi magára, nem is zavarja, inkább idegesítik az ilyen szövegek, amit a gazdija leírt. Nem is értem, mire jó?

Ugyanis ti, akiket megérint, valószínűleg már nem tudtok több kutyát befogadni, nem tudtok rajta segíteni.

Én meg nem akarok kutyát venni magamhoz azért, hogy "megmentsem". Lehet, hogy furcsa vagyok, de ez van...

2010. ápr. 23. 01:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet h normális, de nem segítessz vele.
2010. ápr. 23. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:

En is elsirom magam. Ruhellem a felelotlen embereket. Hallani hireket megkinzott kutyakrol. Az kellene hogy komolyan buntessek meg azokat a szemeteket, akik nem tisztelik az allatok jogait.

Menhelyrol igyekszem kutyust orokbefogadni, mar voltam par helyen de a szivem szakad meg, mert legszivesebben mindet elhoznam, de nem lehet. Szerencsere vannak olyan emberek, akik szivukon viselik az allatok sorsat, es gondoskodnak roluk...

2010. ápr. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!