Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális hogy sírhatnékom...

Normális hogy sírhatnékom lesz ilyenek láttán?

Figyelt kérdés

[link]

én majdnem elsírtam magam. Tudom h sok ártatlan kutyus van ilyen helyzetben, de ez akkor is borzasztó!

2010. ápr. 22. 20:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, annyira sajnálom az ilyen állatokat, főleg kutyákat:(
2010. ápr. 22. 20:13
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
van még vagy 1millió másik... elszomorít, felháborít, sírni tudnék, mindet megmenteném...de nem tudom és te se sőt még ketten is kevesen lennénk... egyszerűbb ha nem foglalkozol vele, sajnos még csak segíteni se tudsz
2010. ápr. 22. 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, én meg főleg a cicákat és kutyákat sajnálom :S
2010. ápr. 22. 20:15
 4/15 anonim válasza:
100%
nem vagy egyedül. én is majdnem elkezdtem pityeregni borzasztó hogy ennyi gazdátlan kutyus van. költhetnék részben erre is azt a sok milliárdot amit választásra elpazarolnak...
2010. ápr. 22. 20:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem normális, aki érzéketlen marad az ilyen képek láttán. 2 kutyusom van, de legszivesebben minden kóbor kutyát hazavinnék, persze nem tehetem.
2010. ápr. 22. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Valóban borzasztó!:((( Ilyenkor legszívesebben hívnám a hirdetőt és elhoznám hogy legalább átmenetileg befogadjam mert azzal az életét menteném meg de sajnos nem tehetem!:( Már van 2 kutyám 4 tengeri malacom és bőven elég a három gyerek mellett! Persze már most azon filózok hogy melyik ismerősömnek kellene kutya akinél jó sora lehetne élete végéig...
2010. ápr. 22. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
De talán vmit lehetne tenni..
2010. ápr. 22. 20:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is majdnem elsírom magam az ilyeneken. :(
2010. ápr. 22. 20:25
 9/15 Akiteki ***** válasza:
Mit lehetne? hozzunk el minden kutyust a menhelyekről? Sajnos pillanatok alatt újra megtelnek, hála a felelőtlen embereknek, akik nem ivartalanítják a kutyájukat.
2010. ápr. 22. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
célra vezető lenne amúgy törvényt hozni arról, hogy ki hány kutyát tarthat, nyilvántartásba venni, ezenkívül pl. vannak országok, ahol tanfolyamot kell elvégezni, mint a jogosítvány, csak arról szól, hogy hogyan kell kutyát tartani...én személy szerint mondjuk aki állatot bánt akármilyen módon, vagy kidobja vagy nemtudom... piacnapon nyilvánosan levágnám a kezét... és még élvezném is
2010. ápr. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!