11 hetes Amstaffnak Royal Canin, vagy esetleg más?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 11 hetes Amstaff kutyusom, jelenleg Royal Canin tápot kap mert ezt ajánlották a boltban ahonnan vettem, viszont azt olvastam hogy nem feltétlen jó neki ez a táp. A kutya már 2 hete ezt eszi, nő rendesen... Maradjak ennél, vagy esetleg váltsak másikra, ha igen mire? Segítségeket előre is köszönöm :)2016. szept. 12. 22:11
1/8 anonim válasza:
Állatkajás boltból vettél kutyát? Ugye nem?
3/8 anonim válasza:
Vannak ennél olcsóbb és jobb tápok is. Persze ehet RC-t is, jobb, mintha chappyt meg ilyeneket kapna... Nekem inkább az Acana, Orijen szimpatikus, de kinél mi válik be.
Tenyésztőnél mit kapott? Ő nem javasolt tápot?
4/8 anonim válasza:
Happy Dog vagy Josera meg a Brit tápok is jók
5/8 A kérdező kommentje:
Nem boltból vettem hanem tenyésztőtől, ő tepertőt adott nekik meg amit a nagy kutya eszik tápot azt mondta az valami olcsóbb táp volt.
2016. szept. 13. 12:35
6/8 anonim válasza:
Tepertőt...? Szép kis tenyésztő lehet :(
7/8 anonim válasza:
RC nem mondható jó tápnak. Brit, Brit Care, Josera, acana, ezek felé keresgélj, vagy még feljebb pl. Platinum.
Vagy esetleg nézz utána a Barf etetésnek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, utánnuk fogok alaposan nézni és azt fogja kapni ami a legjobb lenne a kutyának! :)
2016. szept. 13. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!