VargaBence8 kérdése:
Van egy 8 és fél hetes törpe tacskónk vettünk neki hámot is meg nyakörvet is. Ha leviszük sétálni egy idejig jön velünk utána leül. Hogyan tudom egyszerűen és húzásmentesen sétáltatni?
Figyelt kérdés
#9 hetes törpe tacskó sétáltatás
2016. szept. 11. 16:07
1/6 anonim válasza:
Ennyi idősen nagyon nem kéne sétálni vinni még
2/6 anonim válasza:
Ennyi idősen meg nem szabad sétáltatni, csak gyors pisi-kaki körre. A setát pedig tanitani kell.
3/6 anonim válasza:
persze, hogy leül, hiszen elfárad..., még kölyök
ráadásul ennyi idősen még nagyon nem kéne kivinni
4/6 anonim válasza:
Elfarad. Mit varsz tole??? Az enyem 4 honapos es egyik nap elkezdett irdatlanul huzni elore es kozben nyuszogott. Leguggoltam megnezni mi a baja. Azonnal az olembe vetette magat. Egyszeruen csak elfaradt es sietett volna haza a kis vackaba. Szoval olben hazavittem.
Es nem setaltunk tobbet mint maskor de elotte jatszott a baratainkkal es ki volt merulve. Ok meg babak
5/6 anonim válasza:
Amíg nem fejeződött be az oltási programja, nem nagyon kéne levinni, vagy csak óvatosan, de inkább ne. A pórázhoz, nyakörvhöz és hámhoz a lakásban is tudod szoktatni. Pici kutya, sok hely nem kell a szoktatáshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösszönöm szépen a válaszaitokat. Már bátrabb most nemrég kapta meg a 3 oltását. De már azt tapasztalom hogy ő akar (szeretne) lemenni sétálni. Többi kutyához nem szoktam odaengedni persze ő megy utánuk mint a golyó. De szerencsére ha nem érek le velle reggel akkor is a pelenkára végzi a dolgát. Egyre bátrabb és rakoncátlanabb. De nagyon szeretjük.
2016. szept. 16. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!