Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vennél tőle pumi kiskutyát?

Vennél tőle pumi kiskutyát?

Figyelt kérdés

[link]

Ez fajtatiszta lenne egyáltalán? Na mind1 ha fajtatiszta ha nem,én nem vennék tőle az tuti,elég ránézni a képekre,meg a helyesírási hibákra.

2010. ápr. 22. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Arról nem a kutyus tehet, hogy ilyen gazdija van!

Egyet értek az egyik válaszolóval! Megmenteném ettől az embertől a kutyusokat!Bármennyiért de tuti, hogy elhoznám!

2010. ápr. 22. 17:20
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Ui.: Az is lehet, hogy külföldről jött, és nem ért még annyira a magyar nyelvhez!=)
2010. ápr. 22. 17:21
 13/20 anonim ***** válasza:
express...mit vártál?
2010. ápr. 22. 17:22
 14/20 anonim válasza:

Ne hirdess...Se ha már itt tartunk:

Eladó egy alig használt, 1 éves Samsung d900i,jó állapotú, kicsit zsebkopott hátlap.Irányár 15e FT.GYÁRI KÁRTYAFÜGGETLEN!(fekete)

-ajándékba adom hat hónapos, kan, keverék kiskutyámat.fekete, barna színű szőre van.kedves, játékos, szereti a gyerekeket.

Ha valakit bármelyik "akcióm" érdekel, írjon pü-t és megbeszéljük a pontos adatokat.

2010. ápr. 22. 17:29
 15/20 A kérdező kommentje:
XD
2010. ápr. 22. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Ilyen édes kiskutyust még életemben nem láttam... Ott gubbaszt szegény olyan kis szerencsétlenül... Lehet h hülye vagyok és túlérzékeny de én nagyon megsajnáltam ezt a szegény kis kutyust és én a helyedben elvinném akkor is, ha nem fajtiszta, de szerintem nem is ez a fontos.
2010. ápr. 22. 19:50
 17/20 anonim ***** válasza:

És ami a legborzasztóbb, hogy berakta a HASZONÁLLAT témába.

Istenem......

2010. ápr. 22. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó, hogy ennyien megsajnálták és haza szeretnék vinni. De könyörgöm, a szaporítókat ezzel csak támogatod. Az addig ok, hogy ezt az egyet megmented, de ha azt látja a szaporító, hogy de jól elkeltek a kölykök, akkor ismét befedezteti a szukát és még egy alomnyi kölyök kerül ilyen helyzetbe. Megéri egyetlen kiskutyát megmenteni, ha több tíznek okozol vele szenvedést?

Mert ha az ilyen felelőtlen állattartók azt látják, hogy mindig a nyakukon maradnak a kölykök és több a kiadás, mint a bevétel, akkor abbahagynák a szaporítást.

2010. ápr. 22. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem, soha. Szegény kutyák:(
2010. ápr. 22. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Eszkombajnok! Ha akarmennyiert, de megveszitek azert, hogy megmentsetek, nem gondoljatok, hogy az a szaporito nagyivben le fogja szarni, hogy miert vettetek meg?

Ezzel csak arra buzditjatok, hogy meg tobb sajnalatra melto kiskutyat gyartson! Akkor meg fogjatok tole venni mint a tobb szazat, amiket utana fog gyartani? Mert ugye amire vevo van, azt az uzletet az ember hulye lenne abbahagyni!

Ha kutyat akartok menteni, akkor menhelyre menjetek, ne szaporitohoz, mert nagyobb kart csinaltok, mint hasznot. Ne izguljatok, azok a kutyak is nem sokara menhelyen kotnek ki, csak varni kell egy picit. Legyetek turelmesek :)

2010. ápr. 23. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!