Mitől hány mindig a kutyusom?
8 hónapja van nálunk egy kb 6 éves szuka spitz keverék kutyus. Tobbszor volt már kutyánk de ilyet még nem tapasztaltunk. Bármit adunk neki enni, legyen az a legolcsobb vagy legdragabb vagy legatlagosabb kutya eledel azon belul is mindegy hogy száraz vagy tasakos vagy pástetom vagy bármi mindig kihányja es hasmenese van. Ezért házi kosztal kezdtük etetni. Ez még a jobb volt mert így csak hetente 1x hányt meg ment a hasa. De én még ezt sem tartom normálisnak.
Voltunk több orvosnál, de mindig egy aktuális vírusra hivatkozva tele nyomtak injekcioval es gyogyszerrel jó sok pénzért, de semmi nem használt...
Így hát gondoltam most hozzátok fordulok hátha valaki tapasztalt már hasonlót és tud segíteni. Szoba kutyának tartjuk, volt aki azt mondta a plusallatok miatt. az osszes játékát eltávolitottuk, de semmi változás! :(
Lehet valami emésztőrendszeri probléma, de akár egy komoly bélgyulladás is. Lehet, hogy az étel amit adtok neki egyik összetevőjére allergiás.
Elkéne vinni egy teljes kivizsgálásra sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!