Az utolsó órái a kutyámnak? Csak fekszik, odakap ha simogatom.
2 hete nem voltam itthon. Tegnap jöttem haza és este apám mondta, hogy a kutyus (~12 éves terrier féle) hátsó 2 lába lebénult, orvos azt mondta nincs mit tenni. (valami nyomja az ideget a gerincében)
Ma reggel kimentem hozzá, simogattam vele voltam. Eltűnt alóla az árnyék, azért egy pokrócra rakva óvatosan átvittem a garázs túloldalára ahol van árnyék. Itt is vele voltam még egy darabig. Nem adta jelét hogy szenved, vagy fájdalma van, örült hogy vele vagyok, kérte hogy simogassam, nyaldosott, odabújt.
1 óra múlva megint kimentem hozzá. Aludt, rám kelt fel. Odamentem simogattam de csak feküdt, nem ült fel a mellső lábaira. De nem adta jelét, hogy örül nekem. Megsimogattam a fejét, de egyszer csak odakapott a kezemhez. Sose csinált még ilyet. Óvatosan nyugdtatgatva próbáltam újra, de megint odakapott.
Rosszat álmodott? Haragszik? Fájdalmai vannak? Vagy csak szeretne egyedül elmenni?
Mit tegyek?
update:
úgy tűnik felépül belőle.
ma már állt 4 lábon, sétálgatott keveset. Látszik rajta hogy jól van, nagyon boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!