Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki kiskutyám hője le ment...

Fábiánné Marika kérdése:

Yorki kiskutyám hője le ment 35.5 fokra és nagyon le gyengűlt egy éjszaka nem tudott aludni! Mire utal ez a dolog?

Figyelt kérdés

2016. szept. 9. 17:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos '( 1 nap alatt elvesztettem a drága kicsi kincsemet :'( ő teljesen olyan volt mintha a gyerekem lenne állandóan ölben volt nem tudom elfogadni miért?? ?'(
2016. szept. 9. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :((

Ahogy írtam, lehetett belső vérzés vmi betegség/trauma miatt, vagy esetleg mérgezés. Részvétem, boncolás tudott volna biztosat mondani :(

2016. szept. 9. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Ó, jajj! Nagyon sajnálom, részvétem. Az orvos mit mondott? Elaltatta, vagy már azt sem kellett? Ha fáj, ne tessék válaszolni, vagy csak privátban.

Jobbulást a lelkének és mihamarabb szerezzen egy kiskutyát, mindkettejük örömére!

Első voltam.

2016. szept. 9. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!