Az oltás végéig tényleg nem vihetem ki az udvarba?
Figyelt kérdés
Meg csak 8hetes, de még 2-3honap mire meglesz az összes oltás, addig sehova?2016. szept. 7. 10:22
1/10 anonim válasza:
Rövid pisi-kaki erejéig kiviheted.
2/10 anonim válasza:
Ha nincs másik kutya kint, vagy olyan van, amelyik rendszeresen oltott, akkor nyugodtan kiviheted. A lényeg: oltatlan, illetve idegen kutyákkal a 4-5. oltásig ne találkozzon!
Itt minden le van írva:
3/10 A kérdező kommentje:
Halálra unjuk már magunkat bent..
2016. szept. 7. 12:14
4/10 anonim válasza:
Én az első naptól sétáltatom, de csak olyan helyen, ahol biztosan nem járnak oltatlan kutyák. Nyilván teljesen kivédeni nem lehet a fertőzést, de ez akkor is így van, ha nem megy ki a lakásból, hiszen pl a parvót beviheted akár a cipőd talpán is.
5/10 anonim válasza:
Udvarra kiviheted, ha ott nincs másik kutya (és beteg kutya nem is volt évekkel ezelőtt sem).
6/10 A kérdező kommentje:
Van másik kutya, ő oltott meg minden. . De féltem, na meg idegen macskák is bejarkalnak. Csak olyan szép idő van ma is, jól érezné magát
2016. szept. 7. 15:40
7/10 anonim válasza:
Enyémet 2. oltás után már setaltattam, persze figyeltem, hogy ne egyen össze semmit. Szerintem az udvarra nagyon-nagyon figyelve, hogy véletlenül se egyen semmit kinn kiviheted. Mivel már volt két kutyám, így nyilván össze is kellett engednem velük. Nálam nem volt semmi gond, de nem javasolt.
8/10 A kérdező kommentje:
Várok akkor meg, inkább türelmesek leszünk minthogy baj legyen. Köszönöm a valaszokat
2016. szept. 7. 16:13
9/10 anonim válasza:
Hát mi kivittük az udvarba a kutyát, hiszen kinti kutyának indult. És macskáink is voltak. Orvos csak a sétát nem javasolta, de ennyi.
10/10 anonim válasza:
Mi is kivittük de nekünk a doki mondta nem kell túlparazni mert a talpunkon is beviszunk mindent. De mas kutyakhoz nem szabad odaengedni es vigyazni kell ne vegyen fel semmit a foldrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!