Bernáthegyi Angol bulldog helyett, jó döntés volt?
Szerintem aki veled akar vetetni drága, csúnya, ráadásul életképtelen kutyát, ami helyett te veszel egy olyat, ami neked tetszik, és ezen az illető megsértődik, az az ő baja.
Az angol bulldognál szinte csak jobb választás lehetett bármilyen más fajta kutya.
Figyelj oda, hogy ne költs felesleges dolgokra, csak azért, mert a párod hisztizik. Komolyan, ha jól érzem, hogy milyen ember ő, akkor nem árt, ha résen vagy, ne hagyd, hogy kihasználjon. Ha sokat hisztizik, akkor meg keress normálisabbat.
Bulldogokat és mopszokat nagyon szokták divatból venni. És én nem tartom jó ötletnek, hogy társas nyomásra vagy divatból vegyünk állatot. Ők élőlények bakker...
Összesen több, mint húsz évig volt bernáthegyi a háznál nálunk, két gyönyörű és eszméletlen okos lény. Tartásból, gerincből és szeretetből többet tanultam tőlük, mint az emberektől. Arany szentjeim, nyugodjanak békében mindketten.
Ha győzöd fizetni a kajáját, és nem zavar, hogy nyaranta pár naponta ki kell fésülni, akkor a legjobb választás. Érdemes eljárni vele kutyaiskolába, mert ahhoz egy kicsit nagy kutya, hogy megmakacsolja magát. Bajt nem csinál, csak tud csökönyös lenni, ha akar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!