Angol Bulldog tartása?
Figyelt kérdés
Angol Bulldogot szeretnék venni, már néztem kennelt. Egészségügyi problémáiról tudok. Tapasztalatból mit mondatok róla?2016. szept. 4. 19:09
11/17 anonim válasza:
Mindenkepp torzskonyveset ha bulldog. Mert beteges fajta. Amugy cukik. De nem tetszik neki a boston terrier? Az is lapos feju de eletkepesebb 😊
12/17 anonim válasza:
Váltsatok bérletet az állatorvoshoz.
A vételára és egészségügyi gondjai miatt eltartása is drága.
Amire figyelni kell: megbízható, jó hírű tenyésztőtől kell venni, szerződéssel, garanciával.
Tisztán tartani a ráncait.
Meleget nem bírja, nyáron akár lakásban is szükség lehet hűtésre.
13/17 anonim válasza:
Inkább menjetek el télen Balira az árából. De ne jegyezd el a lányt, ha te vagy a pasi :)
14/17 A kérdező kommentje:
Jól van, ápolva lesz... A Boston Terriert mutattam már neki, azt mondta, hogy olyan mint egy patkány... (?)
2016. szept. 4. 21:29
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2016. szept. 4. 21:30
16/17 anonim válasza:
Hát én ezt nem így látom pedig nekem személyes tapasztalatom van mivel két éve büszke tulajdonosa vagyok egy bulldognak. Minden ilyen kérdésnél azt olvasom hogy így úgy beteges, nem tud mozogni és én minden nap az ellenkezőjét látom... Tisztában vagyok vele hogy miért mondják ezt én is ismerek sok szapis bulldogot akik betegesek, de azok nem bulldogok, törzskönyv híján csak fajtajellegű keverékek. A szomszédba ilyen van és valóban minden héten kb a dokinál vannak. Én elmentem egy jó tenyésztőhöz aki nem arra törekszik hogy minél jobban kihangsúlyozza a fajta karakterjegyeit hanem arra hogy egészségesek legyenek a kutyák és láss csodát, két éve van meg és egyszer sem volt beteg, csak oltásokra vittem eddig. Nyilván a tenyésztő sem zárja ki a betegség lehetőségét, de szeritem a téma messze komplexebb sem hogy olyan megítélje akinek még csak nem is volt ilyen kutyája.. Remélem árnyaltam kicsit a nézőpontokon.
17/17 A kérdező kommentje:
Honnan vetted? :D
2016. szept. 5. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!