Mi a külömbség az ónémetjuhász és a németjuhász között?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:34
1/15 anonim válasza:
Szia!
nekünk mind a két fajta volt már. Az ónémetjuhásznak hosszabb a szőre és talán termetesebb.
De mind a kettő nagyon aranyos,barátságos.
3/15 anonim válasza:
Bocs az OFFOLÁSÉRT,de a külöMbség az azt jelenti,hogy valami külömb,jobb valamiben,a külöNbség,pedig különböző,más.Tudom ne nyelvtankodjak és az én anyámat.
5/15 Akiteki válasza:
Mivel a hosszú szőr, a tenyésztésből kizáró ok, az ilyen kutyákra kitalálták, hogy ónémet. :)
Személy szerint nekem jobban tetszik hosszabb szőrrel.
6/15 anonim válasza:
Kedves 20:41!
Egyáltalán nincs olyan szó,hogy külömb.
De ha viccnek szántad a magyarázatot,akkor jó volt!
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
Olyan fajta, hogy ónémet juhász, nincs.A hosszú szőrűek is német juhászok. Sokszor a normál szőrű szülőknek is születik hosszú szőrű kölyke.Akkor a normál szőrű kölyök német juhász, a hosszú szőrű testvére ónémet juhász?
Kb olyan közszájon forgó kifejezés, mint a farkaskutya.
9/15 anonim válasza:
Létezik ilyen fajta, csak az FCI által nem elismert. MKSZ kiállításon lehet találkozni velük, úgy mint a harlekin uszkárral, a biewer yorkshire terrierrel és az amerikai buldoggal.
10/15 Akiteki válasza:
Csakhogy a harlekin uszkárt és a bevier yorkit az AKC elismeri. A hosszúszórű németjuci meg simán egy génhiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!