Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti melyiket vennétek a helyemben?

Ti melyiket vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy kistestű, zsemleszínű csivava-mix szuka kutyusom, hámban szoktam sétáltatni és neki akarnék venni valami világítós kis cuccot, amit sétánál rá tudok tenni és pl látják más kutyások is. Egy mopszon láttam egy kék ilyet és nagyon megtetszett.

Ezeket néztem ki:

[link]

[link]

Ti melyiket vennétek? És milyen színűt?

Én a rózsaszínre gondoltam, de belegondoltam, hogy a hámja is rózsaszín, meg a póráza is fekete, rózsaszín mintával, meg aztán ő is olyan kis "plázás" kinézetű kutya (amúgy én abszolút nem vagyok ilyen, kutyaként kezelem, nem kiegészítőként, simán kijön akár a bull-típusú kutyákkal is, annyi csak hogy ez áll jól neki), és hogy emiatt úgymond nem "néznének ki"?

2016. szept. 3. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább az elsőt vedd sztm, mert az kisebb:) nyugodtan vegyél rózsaszínt, ne érdekeljen a sok hülye ember véleménye, nehogy mar emiatt ne olyat vegyél, amelyik tetszik...:))
2016. szept. 3. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
én a csont alakút venném és ha neked a rozsaszin tetszik akkor azt vedd.ne az befolyásoljon mit gondolnak mások.nekem is csivavám van nem öleb mégis sokan úgy kezelik meg odaszólnak de nem zavar mert tudom hogy nem plázacicaként bánok vele:)
2016. szept. 3. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:

a kerek masszívabbnak tűnik.

amúgy azt vedd, amelyik tetszik, kit érdekel mások véleménye? ;-)

2016. szept. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!