Debrecenhez közel hol van gyepmesteri telep? Fizetni kell valamennyit ha kiszeretnék hozni egy kutyust? Ha igen akkor mennyit?
Szeretnék örökbe fogadni egy kutyust.
Szoboszlón láttam hogy van, ha nincs közelebb elmegyek oda is.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
17/L
Már örülök hogy tudom hogy boldog lesz egy kutyus:)
Még előbb elrendezem neki az udvart, hogy biztonságos legyen, meg beszerzek mindent ami szükséges(ezalatt a kutyaházat értem legfőképpen).
Ja meg még annyi hogy az nem gond hogy nem vagyok 18? Aláírhatom így is?
Itt van a debreceni állatmenhely honlapja: [link]
Sajnos nem sűrűn frissítik, de mi voltunk már kint kutyát sétáltatni (önként lehet menni ez segítség nekik) és tündéri kutyusok vannak! :) Sajnos a körülmények nagyon rosszak mert nincs pénzük.. Örülök h segíteni akarsz rajtuk és örökbe fogadsz! :)
Értem köszönöm, akkor úgy készülök hogy legyen nálam annyi pénz.
Ha még valakinek van valami tanács szívesen olvasom.
Köszönöm segítséged, hasznos tanácsokat adtál, ha lesz valami kérdésem hozzád fordulok:)
Nekem teljesen mindegy hogy kölyök vagy felnőtt, nekem a jelleme számít, majd úgyis ha ott leszek, felfigyelek valakinek a tekintetére:)
Még egyedül a hely az amin alakítanom kell, mert vannak gödrök, azt befedem, meg szétnézek hogy biztonságos élete legyen itt. Meg persze beszerzek egy kutyaházat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!