Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel tudnám játékosabbá...

Mivel tudnám játékosabbá tenni a kutyusom?

Figyelt kérdés

Már középkorú, kan kutyi. Eddig se játszott a kutyákkal, de nem tudom az okát. Szocializált, jól nevelt, kölyökkora óta találkozott más kutyákkal, de valahogy mégsem érdeklődik irántuk. Első pár percben megszaglássza őket, utána nem érdeklődik.. A többi kutyus hívja játszani, rohangálnak körülötte stb. De ő csak kikerüli őket közben hevesen szaglássza a földet tehát a szagokkal van elfoglalva. Vadászkutya amúgy szóval ezt megértem, de ez nem ok arra h a többi kutyával ne játsszon. Idén fogom ivartalaníttatni, hátha segít a helyzeten, de amúgy tanácstalan vagyok.. Sokat sétálunk, játszunk lent és direkt viszem kutyák közé mégsem foglalkozik velük. Másnak is van ilyen kutyája? Változhat az ivartalanítás után, vagy ő egy ilyen jellem?

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 21. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! 4 kutyánk van, ebből az egyik egy 10 éves kan yorki, a másik 3 játszik egész nap, próbálják őt is bevonni, de teljesen fel van háborodva és elmenekül vagy az ágyába vagy valaki ölébe:D mindig ilyen volt, de ahogy öregszik egyre több fóbiája van XD egyszerűen ilyen természetű úgy tűnik:)
2010. ápr. 21. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
egyik nekünk is ilyen, érdeklődik más blökik iránt, de játszani nem játszik, a másik dögink rohangál bot, labda, sípolós játék...
2010. ápr. 21. 17:45
 3/6 Akiteki ***** válasza:
Ha így érzi jól magát, hát egészségére. Vannak kutyák, akiknek a gazdin kívül nem létezik más.
2010. ápr. 21. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom h vannak nagyon gazdis kutyák, csak jó lenne ha Ő is futkározna a többiekkel és lefárasztaná magát, meg lenne társasága.
2010. ápr. 21. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én kutyám is ilyen. Kedves, barátságos, nagyon szívesen szagol meg más kutyákat, de játszani nem játszik.

Ha a saját fajtársai sem tudják játékra venni, nincs mit tenni. Ők tudják a legjobban megértetni vele, mit szeretnének tőle.

2010. ápr. 22. 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor talán majd az ivartalanítás segít. :)
2010. ápr. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!