Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez szerinted normális dolog?...

Ez szerinted normális dolog? Nem felháborító?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 21. 17:23
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Még valami!

Persze ezt aláírom , hogy a végén kihaljanak , mert sokan nem tudnak Tenyésztőtől venni , így nekik csak ingyen kutyus is jó !

De Látod 80% milyen sorsra jut ?? Nem írom le hiszen tudod te is (azt írtad menhelyi önk. vagy , tudnod kellene)

Ne haljanak ki a keverék kutyát , mert NE , de ennyi sem kell belőlük , miért ?? Mert tömegesen vannak a szebbnél szebb, kutyák elaltatva nap mint nap !

Ez kell nekünk emberek ?? Hogy a Mi hibánkból naponta több tucat Kutyust altassanak el (Aki az ember legjobb barátja ) ??????

Nem , nem ez kell , ezt kellene megakadájozni !

Legyenek olyan "tenyésztők" akik kifejezettem keverék kölyköket "adnak" el . Ivartalanítási kötelezettséggel stb....Így lehet sok embernek keverék kutyája , de ő már nem tudja tovább szaporítani , és nem dobja ki hiszen ha kidobja akkor nem úgy van hogy van a szomszédba pár most született kölyök .... majd abból hozunk !

Érted mit mondok ?? Így lenne jó , és hidd el ,így kellene lennie , azért mert ez így nem állapot !

Jó oké , semmit nem tudunk tenni , ezek tervek , de ha sokan állnának így a dolgokhoz akkor azért mégis egy előrelépés nem ??

Mert ha 1x elleted a kutyád , abból van 2 szuka , Te hiába ivartalanítod a szukád, "adtál" a sajátod helyett 2 "utánpótlást " , és még rosszabb helyzetben vagyunk mint voltunk .... Nem ??

Gondokozz el!

2010. ápr. 24. 09:09
 42/46 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Milyen kutyusaid vannak? :)

2010. ápr. 24. 13:25
 43/46 anonim ***** válasza:

Én vagyok az utolsó és az utolsó előtti is !

Nekem 3 gyönyörű Amerikai Staffordshire terrierem van , és 1 Francia bulldogom :)

És szokott lenni menhelyi , vagy befogadott kutyusaink is , hosszabb -rövidebb ideig , amíg nem találunk nekik gazdit :)

2010. ápr. 24. 13:49
 44/46 A kérdező kommentje:

Az szuper!

Képzeld, nálunk is szoktak lenni menhelyi kutyusok, (ideiglenes befogadók vagyunk néha) :D

2010. ápr. 25. 21:56
 45/46 anonim ***** válasza:

Igen nagyon jó érzés , hogy segíteni tudunk más Állatokon is :) Pl.: Itt nálunk ha valaki megun (?) egy Állatot , legyen az Hörcsög, Aranyhal (Vagy más Hal) , Cica , Kutya, Papgály,Teknős stb... , nagy többségük nálam "landol" !

Inkább elhozom mintsem hogy megöljék őket !

És megpróbálom Gazdihoz juttatni őket :)

Üdv !

2010. ápr. 26. 07:24
 46/46 A kérdező kommentje:
Akkor te se lehetsz rossz ember,én is minden állatot megmentek akit csak tudok. :)
2010. ápr. 26. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!