Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez szerinted normális dolog?...

Ez szerinted normális dolog? Nem felháborító?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 21. 17:23
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
most már értem... köszönöm a "kedves" magyarázatot, csak nem értek ezekhez a dolgokhoz. most így megértve igen csak rossz, sajnálom szegényt de nekem nem adott ki képet pl.
2010. ápr. 21. 17:39
 12/46 anonim ***** válasza:
52%
aha, én aszittem azzal van gond, hogy "túl" mix, és sokat kérnek érte. De nem jobb így eladni, mint kitenni egy erdőben? Vagy tényleg nem értem a kérdést? (lehet, akkor bocs)
2010. ápr. 21. 17:41
 13/46 Akiteki ***** válasza:
93%

Honnan veszed, hogy amerikában ez másképp van?

Ezek szerint nem szoktad nézni az állatmentős műsorokat. Ott is hozzák ki a kutyákat a több száz kutyás szaporítótelepekről.

Ráadásul ott még törvényes is az ilyen módon történő szaporítás, ha a helyi állategészségügyi hatóság hozzájárul.

Kedves tudatlanok!

Az a baj a hirdetéssel, hogy a kutyus 2 éves, de már kétszer ellett. A hirdető nem is titkolja, hogy szaporító, erre talán még büszke is a birkája.

Törzskönyv, szűrések ismeretlen fogalom neki, én azt is kétségbevonom hogy a kutya fajtájával tisztában van. Lényeg, hogy volt egy rakat kiskutya, amiket eladott fillérekért, azok meg egy idő múlva a menhelyen kötnek ki.

2010. ápr. 21. 17:41
 14/46 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem a problémát. A tulaj valószínűleg azért akarja eladni, mert nem akar kutyát tenyészteni, viszont sajnál ivartalaníttatni egy fajtatiszta szukát. Nem tudjuk, hogyan került hozzá, ezért ne ítéljük el a hirdetése miatt. Még mindig jobb, mintha menhelyre adná, vagy a szaporulatot ne adj'Isten elásná. Lehet, hogy nem futja a műtét árára, ami nem olcsó. Én nem vagyok felháborodva, pedig 2 kutyám és 5 macskám van, akik családtagnak számítanak, a család kedvencei. (nagy a telek, elférnek)
2010. ápr. 21. 17:42
 15/46 anonim ***** válasza:
oké, oké, éértem, most látom a képet is!!! szegény :((((
2010. ápr. 21. 17:43
 16/46 anonim ***** válasza:
pontosan erről beszélek... ha most felhívod az akármilyen rendőrséget vagy nemtudom kit, hogy például a szomszédod 1 méteres láncra kötve tartja a kert végébe a kutyáját, mit fognak csinálni? semmit... nem fogják megbüntetni, börtönbe csukni, bíróságra vinni, elvenni a kutyát és új gazdát keresni neki, aki esetleg szereti...
2010. ápr. 21. 17:45
 17/46 anonim ***** válasza:
9%

17:42 -nek teljesen igazat adok.

Teljesen ugyan ez az én véleményem is!

2010. ápr. 21. 17:47
 18/46 A kérdező kommentje:
Mennyi buta van itt, ez szaporító!!! Szerinted ha lenne pénze akkor ivartalanítaná? Még ha ingyen lenne az ivartalanítás akkor se menne bele hiszen ebből élt kb.
2010. ápr. 21. 17:49
 19/46 A kérdező kommentje:
Ezek szerint azt mondjátok hogy inkább szaporítsunk egy kutyát minthogy menhelyre adjuk stb?
2010. ápr. 21. 17:51
 20/46 anonim ***** válasza:

Amúgy ha most itt puffogsz, és felidegesíted magad, akkor sem változik semmi, ha akarod, ha nem! :S:S

Felesleges energia! :S

2010. ápr. 21. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!