Nagy testű kutya mivel játsszon, ha a labdát is elpusztítja?
Felnőtt Német juhász kutyám imád focizni, bármivel. De sajnos a kemény bőr labdát, gumi labdát, tenisz labdát is percek alatt kilyukasztja és néha elkezdi enni is......
Imád játszani, de az a baj,hogy semmi nem marad egyben.
Vastag kötél, vagy tömör gumi labda, esetleg egy kb súlyzó alakú fából készülj játék.
Tömör gumiból több féle játékot is gyártanak direkt ilyen kutyusoknak.
Nekem rotim van ezeket adom neki.
Állatboltban érdeklődj az eladónál, ő megfoja mutatni ezeket. :)
Köszi!:)
Remélem,találok valami olyat neki, amit el lehet "focizni" neki, mert jobban élvezi, mint a dobálást. :)
Tudom, hogy van logika es igazsag is abban amit mondtok, hogy mire van a jatek. DE szerintem ez inkabb munkakutyaknal torvenyszeru.
hobbikutyanal nem ilyen fekete feher, pl a rotim imad a kertben egyedul jatszani rohangalni a jatekaival, napi 3-4 orat eltolt vele. ha kimegyek hozza jatszani megboldogabb, mert akkor mashogy jatszhat. ha elvennem az osszes jatekat, szerintem sokkal boldogtalanabb kutyat kapnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!