Kerberosz mint kutyanév?
Nekem nem tetszik. Elképzelve a futtatón amikor szólongatnád, úgy hangzana, mintha azt kiabálnád "kergekosz, kergekosz!" Nem egyedi leszel vele, csak nevetséges.
Persze a te döntésed, de szerintem vannak ennél ezerszer jobb kutyanevek.
Nem direkt akarok neki különleges vagy flancos nevet adni. Nagyon szeretem a görög mitológiát, ezért gondoltam, hogy onnan adok neki nevet. Persze, csomó más kutyanevet adhatnék neki onnan pl: Lailapsz, Argosz
Hangzása is nagyon tetszik.(Ezért nem akarom az Argoszt.)
Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernek nem fog tetszeni, de persze mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy vettétek a fáradtságot és véleményeztétek.
(remélem 12-es válaszoló nem futunk össze egy parkban, mert még sírva mennék haza a szekálástól.. Most komolyan elkezdenél csúfolni? Rettenetesen gyerekes vagy..)
Még sok időm van, ezért szerintem még gondolkodok rajta. :D
Nem jól fogalmaztam..
A direkt alatt azt értettem, hogy mindegy mi legyen a neve csak minél flancosabb és ritkább.
Jó, hát lehet, hogy szemtől-szemben nem csúfolnálak, de a hátad mögött megjegyzéseket tennék rád, az tuti :)
Egyszerűen az van, hogy nekem az egyszerűbb, maximum kétszótagos kutyanevek tetszenek, azokat tudom elképzelni egy általam szeretett kutyának. Nekem a Kerberosz egyszerűen túl bonyolult és erőltetett hatású. És picit sem hangzik aranyosan.
Oké, hogy szereted a görög mitológiát meg egyedi nevet akarsz a kutyádnak, de azt a nevet 10-15 évig fogja viselni, akkor már inkább válassz tényleg valami normálisabbat...
Na, az Argosz például tök jó, de jó még a Zeusz, Árész, Hádész, Apolló, Pluto, Érosz, Titán, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!